הנס שהפגיש ביני לבין קובי מאור!

הסיפור המדהים על איך הגענו לקובי מאור – סיפור מעולם האגדות (האמיתי).

אז ככה – אורטל ואני נתקלנו בקובי לראשונה כשהלכנו לצלם את לירית בלבן (נעמי כפית מ"הבורר", פזית מ"חברות"), לקמפיין ‫#‏הרגע_לפני_שלי.
קבענו עם לירית על סט הצילומים של הסידרה "חברות" ובאחת ההפסקות הקצרות צילמנו אותה עם השלט שלה.
והיה שם גם קובי מאור ששיחק מולה בסצנה.

אורטל ואני ישבנו שם בשקט בצד. משתדלות לא להפריע לצילומים אבל מתות לגשת אל קובי ולבקש ממנו שיצטלם גם הוא עם שלט "רגע לפני". הרי אנחנו כבר שם!!!

ואני אומרת לאורטל שאני לא מרגישה בנוח לגשת אליו – לא נוח לי מול לירית שהזמינה אותנו לכאן ועכשיו פתאום נתחיל לדבר עם שחקנים נוספים ונפריע שם לכולם.. לא נוח לי ליפול ככה על קובי, ולא נוח לי להתפרץ ככה להפקה.
בסוף החלטנו לוותר על קובי.
 והלכנו משם.
 עם תחושה קשה של החמצה.

אבל אז נכנס לסיפור היקום המופלא הזה.

שבועיים אחרי הצילומים ההם, אני מקבלת טלפון נרגש מאורטל:
 "את יושבת??? לא תאמיני מה קרה!! זוכרת את קובי מאור? ההוא מהצילומים של לירית? אז פגשתי אותו בסופר!!! ליד החמוצים!!! וסיפרתי לו על רגע לפני ושנורא רצינו לגשת אליו ושלא העזנו !! והוא אמר שהוא בכיף יצטלם לקמפיין!! ויש לי את הטלפון שלו!! והוא גר מטר ממני!! את קולטת????"

אני אחסוך מכם את תרועות השמחה וצווחות הצחוק וההתרגשות שלנו…
אבל אתם קולטים????? מה הסיכויים שדבר כזה יקרה??? 
(100% למי שיודע שיש ניסים).

אז קבענו עם קובי אצלו בבית ופתאום מצאנו את עצמנו יושבות אתו ועם דנה, אישתו, במשך שעתיים וחצי על קפה ושיחה על ילדים ועל החיים, והרגשנו חיבור עמוק ותחושה של קרבה נעימה בין כולנו – כאילו אנחנו מכירים כבר שנים. (הפסקנו את המפגש המשמח הזה רק בגלל שהייתי חייבת לרוץ לאסוף את איתמר מבית הספר. אחרת אולי עוד היינו יושבים שם עד היום.

אבל מה שהכי חשוב בפוסט הזה זו ההבנה הפשוטה שאם לא היינו מקשיבות לעצמנו ופונות לקובי על הסט ההוא – כל הסיפור היה מסתיים אחרי רבע שעה של צילום חפוז והיינו מפספסות היכרות עם אדם מקסים וצנוע ופשוט כל כך, ועם אישתו המקסימה שכל כך שמחתי לפגוש.

כל עכבה לטובה כבר אמרתי?
הכל לטובה כבר אמרתי?
להקשיב לעצמנו כבר אמרתי?
יש ניסים גם כבר אמרתי?
אז כנראה שאמרתי הכל 🙂

מוזמנים לשתף:

אהבתם את התוכן? בטוח תאהבו את המשחקים שלנו!

תפריט ראשי

משלוח חינם בהזמנה מעל 350 ₪  |  8% הנחה בהזמנה מעל 150 ₪   (הקופון לא כולל מוצרים שכבר במבצע)

דילוג לתוכן